Grand Boutique Hotel Huis Vermeer

Huis Vermeer heet u van harte welkom in de voormalige 19e eeuwse woning van de Deventerse bankiers familie Vermeer. Na een grondige

Huis Vermeer heet u van harte welkom in de voormalige 19e eeuwse woning van de Deventerse bankiers familie Vermeer. Na een grondige verbouwing waarin het hotel-restaurant tot in de kleinste details is gerestaureerd, heeft Huis Vermeer in 2013 met trots haar deuren mogen openen als één van de kleinste vier sterren hotels van Nederland.

In de monumentale eetkamer kunt u te midden van de gerestaureerde muurschilderingen uit de 19e eeuw, genieten van een prachtige a la carte of uzelf culinair en avondvullend laten verrassen door de Chef en zijn team.

De Serre, lounge en de terrassen zijn een uitvalsbasis voor een lekkere lunch of gewoon een drankje met iets lekkers daarbij tijdens het winkelen. Tevens is het hotel-restaurant een uitermate geschikte locatie voor feesten, partijen en vergaderingen.

De elf ruime hotelkamers op de eerste en tweede verdieping zijn ongekend. Geen kamer is hetzelfde door de unieke vloerbedekking en gordijnen. De inrichting is geheel in stijl met de rijke historie van het pand. Uiteraard zijn deze van alle gemakken voorzien en slapen gasten op een extra grote boxspring van Koninklijke Auping uit Deventer!

Of u nu gaat voor een kopje koffie met huisgemaakt gebak, lunch of diner… Huis Vermeer is er trots op u te mogen ontvangen!

''Monumentale eetkamer met uitstekend restaurant''.

Ons hotel-restaurant biedt de perfecte ambiance om uw zakenrelaties te ontvangen. Onze imposante ruimtes zijn samen met de geboden kwaliteit de ideale combinatie voor een productief samenzijn.

Ook bieden wij zeer voordelige vergaderarrangementen voor een compleet dagdeel vergaderen inclusief koffie, thee, huisgemaakt gebak en zaalhuur. Tevens bieden wij een 24-uurs vergaderarrangement inclusief twee dagdelen vergaderen, lunch, diner overnachting en ontbijt. Vanzelfsprekend zijn alle audio en visuele middelen te reserveren.