Hotel in het huis van Deventer

Aan het Grote Kerkhof, een van de oudste pleinen van Deventer, werken we op dit moment aan In het huis van Deventer. Als sinds 1485 is op

Aan het Grote Kerkhof, een van de oudste pleinen van Deventer, werken we op dit moment aan In het huis van Deventer. Als sinds 1485 is op huisnummer 5/6 van dit markante plein de Latijnse School gevestigd. Deze school was onderdeel van de Lebuinuskerk, de grootste kerk van Deventer. In de 19eeeuw verloor de school haar functie en werd het huis op verschillende manieren gebruikt; als woonhuis, hotel, winkel, houtwerkplaats en de laatste 25 jaren als vergadercentrum. Nadat deze stopte kwam het pand weer terug bij eigenaar NV Bergkwartier, de Deventer maatschappij voor stadsherstel.

Wij geven samen met NV Bergkwartier het pand een nieuwe kans als In het huis van Deventer. NV Bergkwartier is eigenaar van ons nieuwe pand en zorgt dat met een verbouwing de nieuwe functie mogelijk wordt. Wij zorgen daarna voor het geschikt maken als hotel. Een prachtig hotel met 7 city-lofts voor 2 tot 6 personen. Te schakelen per verdieping zodat je met je familie of vrienden kunt verblijven in je eigen appartement met je eigen ingang en woonkamer/keuken. We hebben dan een city-loft van 6, 8 en 10 personen.

Contact

Adres
Grote Kerkhof 5
7411KT
Telefoon
06-10719597
Online
www.hotelinhethuisvandeventer.nl
E-mail