Het Huis van Abraham Capadose

Aan de Oostermaatsdijk 12a tussen Bathmen en Okkenbroek ligt het monumentale Jachthuis van Abraham Capadose. Deze voormalige

Aan de Oostermaatsdijk 12a tussen Bathmen en Okkenbroek ligt het monumentale Jachthuis van Abraham Capadose. Deze voormalige president-commisaris van de Koninklijke Olie stichtte begin vorige eeuw landgoed het Oostermaat, thans het grootste aaneengesloten bosgebied nabij Deventer. U kunt er heerlijk zijn, wandelen, fietsen, luisteren of vertellen. U zit midden ruim 100 jaar geschiedenis. En dat met de oude hanzestad Deventer dichtbij.

Het huis van Abraham Capadose is het grootste van twee jachthuizen die op een afstand van ongeveer 15 meter van elkaar staan op een erf van ruim 5000 m2. De Jachthuizen zijn het bezit van landgoedeigenaar IJssellandschap en worden verhuurd door ons, Andrea en Rob van En Progresse. Wij hebben de Jachthuizen ingericht met liefde voor de plek en met het verhaal van de vroegere bewoners. In Het Huis van Abraham Capadose is het grootste huis en is uitgebouwd tot een modern van alle gemakken voorziene woning voor 10 personen. Gelukkig is naast al het modern genieten ook nog steeds de oude jachtkamer met de sfeer van 100 jaar geleden beschikbaar.

Het huis heeft 5 slaapkamers waarvan 3 met tweepersoons bedden en twee met twee eenpersoons. De bedden zijn eenvoudig van of aan elkaar te schuiven. Uitermate geschikt voor een familiebijeenkomst, een klein intiem feestje of een bedrijfsuitje. Indien u dat wenst verzorgen wij uw ontbijt, high tea of diner al dan niet in combinatie met een rondleiding door de omgeving !

Zoekt u een kleinere accommodatie tot 6 personen kijkt u dan ook even op onze website voor het kleine jachthuis. Beide huizen zijn te combineren tot een groepsaccommodatie voor 16 personen.

Het Huis van Abraham Capadose kost in het laagseizoen 650 euro voor een weekend of een midweek en 900 euro voor een week. In het hoogseizoen zijn de kosten 900 euro voor een weekend of een midweek en 1400 euro voor een week. Onze huurprijzen zijn inclusief beddengoed, energiekosten, toeristenbelasting en schoonmaak.