De M.S. Oosterkim

Welkom aan boord van overnachtingsschip de M.S. Oosterkim. De Oosterkim biedt plaats voor unieke en onvergetelijke feesten,

Welkom aan boord van overnachtingsschip de M.S. Oosterkim. De Oosterkim biedt plaats voor unieke en onvergetelijke feesten, groepsovernachtingen, workshops en vele andere mogelijke doeleinden. Indien u vragen heeft over de mogelijkheden neemt u gerust contact op! De Oosterkim biedt tal van mogelijkheden. Wij denken graag met u mee om elke gelegenheid te laten voldoen aan uw wensen.

De Oosterkim is voornamelijk geschikt voor groepsovernachtingen. Men kan het gehele schip afhuren tot een maximum van 16 personen.

Aan boord treft u in het middenschip 5 slaapvertrekken met elk een eigen thema, een stapelbed en elke hut is voorzien van een fonteintje en opbergruimte.

In de roef, de voormalige schipperswoning, treft u naast een eigen toilet en keuken een woonkamer aan. Aangrenzend in het achterschip is een hut met stapelbed en een vertrek met een tweepersoonsbed.

In de punt van het voorschip bevindt zich het matrozenhok. Hier is een tweepersoonsbed gesitueerd, evenals een wastafel.

In het binnenschip is er naast een (gescheiden) douche en toiletten tevens een luxe badkamer met toilet, douche en ligbad.

Elke groep die bij ons verblijft heeft de beschikking over het hele schip. Naast de slaapvertrekken kan vrijblijvend gebruik worden gemaakt van de barruimte met keuken, de (ontbijt / diner) zaal, de stuurhut en uiteraard de buitendekken.

Groepsprijzen 2016: 1 nacht € 500,00 2 nachten € 850,00

De prijzen zijn inclusief ontbijt, beddengoed, handdoeken, schoonmaakkosten, BTW en toeristenbelasting.

Dineren Op het schip kan gebruik worden gemaakt van de grote zaal om te dineren. Er is mogelijkheid om zelf te koken. Daarnaast beschikken wij over enkele goede cateraars die wij graag met u in contact brengen.

Bar U kunt gebruik maken van onze bar. Het is onze gasten toegestaan om zelf dranken mee te nemen. Ook kunt u tegen zeer schappelijk tarief dranken van ons afnemen. Dit kan gaan op basis van turven of afkoop. De bar beschikt over een tapinstallatie. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Vaartochten Het is mogelijk vaartochten te ondernemen met de M.S. Oosterkim. Echter omdat de ligplaats van de Oosterkim in de Eerste Havenarm is, moeten wij, om te kunnen varen, eerst naar buiten geschut worden (door de Prins Bernardsluis) de IJssel op.

De sluis is door de week geopend tot 18:00, op zaterdagen tot 12:00 en op de zondagen gesloten. Dit maakt het logistiek lastig om voor slechts enkele uren een vaartocht te ondernemen. De M.S. Oosterkim wordt dan ook alleen gebruikt voor meerdaagse vaartochten. Informeer gerust naar de mogelijkheden.