Groepsaccommodatie de Boerschop

Als het om uw vakantie, familiereünie, bedrijfsuitje of vriendenweekend gaat, de Boerschop is al ruim 10 jaar een begrip hierin. De

Als het om uw vakantie, familiereünie, bedrijfsuitje of vriendenweekend gaat, de Boerschop is al ruim 10 jaar een begrip hierin. De arrangementen zijn op basis van vol- of halfpension. Zoals vele gasten beamen worden er smaakvolle, ambachtelijke maaltijden bereid. Deze worden in de sfeervol ingerichte eetkamer geserveerd. Tijdens uw verblijf in deze idyllische hoeve kunt u genieten van gemeende gastvrijheid. De Boerschop is een karakteristieke en grotendeels rietgedekte boerderij. De, rondom een erf gesitueerde gebouwen, zijn afhankelijk van de grootte van uw groep, gezamenlijk of apart te huur. Max. 34 personen. Een accommodatie voor een prettig verblijf. Wij bieden u uitsluitend verzorgde arrangementen. Tevens verzorgen wij een fijne vakantie voor gasten met een beperking.

Overnachten met zorgvraag

Groepsaccommodatie de Boerschop, een 5-sterren accommodatie waar senioren, mensen met een beperking en hun verzorgers een fijn verzorgde vakantie kunnen beleven.

De huiselijke accommodatie is absoluut rolstoelvriendelijk. Er zijn enkele hoog/laag bedden en het sanitair is aangepast. Eventuele rolstoel, tillift of andere voorzieningen kunnen in overleg bezorgd worden. U kunt gebruik maken van het draadloos internet, zodat u ook het thuisfront op de hoogte kan houden van de gebeurtenissen.

Contact

Adres
Butzelaarstraat 70
Luttenberg
Telefoon
0572-301464
Online
www.deboerschop.nl
E-mail