Summercamp Heino

In Heino, vlakbij Zwolle vindt u het grootste en leukste Summercamp van Nederland. Het 16 ha. grote terrein bevindt zich in een bosrijke

In Heino, vlakbij Zwolle vindt u het grootste en leukste Summercamp van Nederland. Het 16 ha. grote terrein bevindt zich in een bosrijke omgeving en omvat ca. 2,5 ha. water. Ons park is uitstekend geschikt voor het organiseren van alle soorten jeugdkampen.

De accommodatie is onderverdeeld in diverse woonunits van verschillende grootte. Iedere groep beschikt over een eigen woonunit, afgestemd op de groepsgrootte, bestaande uit een dagverblijf, 2, 4, 6 of 8 persoons slaapkamers en een sanitaire gelegenheid.

Op het park zelf is van alles te doen. Het leuke is dat het gebruik van de faciliteiten zoals bioscoop, disco, zwembad, sporthal etc. allemaal bij de prijs is inbegrepen. Tegen meerprijs zijn diverse outdooractiviteiten mogelijk zoals vlotbouwen, boogschieten, kanovaren en onze Challenge Run inclusief spectaculair touwbanenparcours.

Ook over het eten hoeft u zich geen zorgen te maken, een verblijf is altijd op basis van volpension. Zelfs het afwassen doen wij voor u!

Contact

Adres
Schaarshoekweg 1
8131RW Wijhe
Telefoon
0572393049
Online
www.summercampheino.nl
E-mail