Huis in 't Veld Groepsaccommodatie

De viersterren accommodatie (40 bedden) beschikt over een compleet ingerichte keuken en een ruime en gezellige eet-/verblijfszaal met o.a.

De viersterren accommodatie (40 bedden) beschikt over een compleet ingerichte keuken en een ruime en gezellige eet-/verblijfszaal met o.a. poolbiljart, tafelvoetbalspel en sjoelbak.

Op de begane grond bevinden zich o.a. 4 x tweepersoons-slaapkamers en een invalidendouche/toilet. Op de verdieping zijn nog 2 x vijfpersoons-slaapkamers, 1 x acht- en 1 x veertienpersoons-slaapkamers gesitueerd.

Buiten bevinden zich verder een ruim terras, een overdekt terras, een groot sportveld, een verhard sportveldje, een jeu de boulesbaan, een tafeltennistafel en een grote zandbak. Daarnaast is er in de voormalige mestsilo een overdekte kinderspeelplaats annex groepsactiviteitruimte gemaakt. Zeer geschikt voor allerlei activiteiten voor als het weer weer even wat minder is.

Ook is het mogelijk gebruik te maken van het bijgebouw voor activiteiten en voor het stallen van fietsen of het opbergen van meegebrachte materialen.

En natuurlijk kunt u genieten van heel veel natuur.

Contact

Adres
Oerdijk 97
7434RA Lettele
Telefoon
0570-551614
Online
www.huisintveld-lettele.nl
E-mail