Gastenboerderij Kosman

Een gezellig familieweekend, een sportief teamuitje, een groepsvakantie of een rustige brainstormsessie met uw team? Gastenboerderij Kosman is er voor iedereen!

De vroegere boerderij is nog steeds gelegen naast de huidige gastenboerderij, die in 2009 werd gebouwd. Het geheel is ruim, gezellig en functioneel ingedeeld en opgedeeld in twee riante woningen, die aan elkaar geschakeld zijn. U kunt – al naar gelang de grootte van uw gezelschap - zowel de gehele boerderij, als de helft huren. De twee aparte woonunits waarborgen uw privacy. Met aparte twee- of driepersoonsslaapkamers op zowel de begane grond als de eerste verdieping en ruime woonkeukens die van alle gemakken zijn voorzien.

Familieweekend: combineer relaxen en sportief bezig zijn

Kom tot rust in de comfortabele barrelsauna of hottub terwijl u uitkijkt over de landerijen. Of geniet van een gezellige - al dan niet overdekte – barbecue in de tuin. Een beukenhaag zorgt voor extra privacy. Zit het weer wat tegen tijdens uw familieweekend? Dan is het goed toeven in het landelijke tuinhuis of de smaakvol ingerichte woonkamer(s). De boerderij is ook toegankelijk voor mindervaliden.

Fietstocht, GPS-tour, wandeling of mountainbikeroute? Catering in de boerderij of tips voor een avondje uit of betaalbaar restaurant? Een spelcircuit of de ruimte feestelijk versieren? Kaarten voor de jaarlijkse Triathlon Holten? De familie Koebrugge helpt u graag. Voor een onvergetelijk familieweekend, groepsuitje of zakelijke bijeenkomst.

En…. bij gastenboerderij Kosman zijn de bedden bij aankomst altijd opgemaakt! Een heerlijke start van uw familieweekend.

Contact

Adres
Oude Deventerweg 43
7451LT Holten
Telefoon
0548-366371
Online
www.gastenboerderijkosman.nl
E-mail