Park Camping De Goolne Ket'n

Rijssen ook wel “de poort van Twente” genoemd is gelegen op de grens van Twente en Salland, in de tuin van Nederland (Overijssel). Park Camping De Goolne Ketn is gelegen aan de rand van het plaatsje Rijssen, verscholen in het groen aan de voet van de Rijsserberg.

Het kleinschalige terrein is erg mooi aangelegd en omzoomd met oude eiken en beuken, en vormt de overgang van het plaatsje Rijssen naar de uitgestrekte bos- en heidevelden van de natuurgebieden " De Sallandse Heuvelrug en De Borkeld". Een unieke locatie met alle voorzieningen binnen handbereik. De kampeerplaatsen op onze Park Camping zijn geopend van 1 April tot 1 Oktober. Onze gasten bestaan uit rustzoekende recreanten met oog voor natuur en omgeving.

Gastvrijheid en gemoedelijkheid zijn sleutelwoorden binnen ons bedrijf. Dit maakt dat veel gasten terugkijken op een heerlijk verblijf. Onze camping telt ca. 45 chaletplaatsen en 45 kampeer- en seizoenplaatsen. Kwaliteit van de groene omgeving is ons keurmerk en geeft garantie tot eindeloos genieten.

Contact

Adres
Kruisweg 2
7461 ZV Rijssen
Telefoon
0548-513387
Online
www.degoolneketn.nl
E-mail