Camping de Waterjuffer

Camping de Waterjuffer is een uniek paradijsje in de achterhoek. Heel graag begroeten we u op onze mooie camping, gelegen in het dropje Harfsen, nabij Lochem en Gorssel en de Hanzesteden Zutphen en Deventer.

Camping de Waterjuffer is een uniek paradijsje in de Achterhoek, gelegen in het dorpje Harfsen. Een kampeerterrein in het aantrekkelijke Achterhoekse coulisselandschap nabij Lochem en Gorssel en de oude Hanzesteden Zutphen en Deventer. Een uitstekende plek om een ontspannen vakantie te houden en te genieten van de mooie wandel- en fietsroutes in het afwisselende landschap. Voor fietsliefhebbers is de Waterjuffer de ideale ontspanning na de inspanning. Onze camping staat o.a. bekend om zijn zeer ruime plaatsen in een groene omgeving, waarbij rust centraal staat. Alle plaatsen zijn voorzien van een waterkraan en een 10 of 16 ampère stroomaansluiting. Op de kampeervelden staan 2 keurige sanitair gebouwen met gratis douches en warm water. Tevens is er gratis Wi-Fi verkrijgbaar op het gehele terrein. Voor een heerlijke maaltijd, een gezellig drankje en voor het afhalen van friet en snacks kunt u terecht in ons Café - Restaurant & Snackbar 't Proathuus.

Faciliteiten: - Café - Restaurant & Snackbar - keurige sanitaire voorzieningen met gratis koud en warm water en douches - Wasserette met wasmachines, droogtrommel, centrifuge, strijkijzer en strijkplank - gratis Wi-Fi - Natuurbad met zandstrand en ligweide - Speeltuin en dierenweide - Jeu de boules baan en tafeltennis - Supermarkt, fietsverhuur en gasflessenverkoop in directe omgeving - Bushalte richting Lochem en Deventer op 150 m

Contact

Adres
Jufferdijk 4
7217 PG Harfsen
Telefoon
0573-431359
Online
www.campingdewaterjuffer.nl
E-mail