Camping Heino

Een vakantie voor drie generaties. Senioren, kinderen en kleinkinderen. Een ontspannen maar toch actieve vakantie in een mooie omgeving!

Verlangt u naar een rustige, ontspannen kampeervakantie in Salland? Een kleinschalig en gezellig camping? Een vrij gevoel op een gemoedelijke camping, maar toch veel gezelligheid en beweging om u heen. Kamperen bij Camping Heino is de juiste beslissing voor jong en oud. De camping is gericht op senioren en kinderen.

Geniet van het ultieme vakantiegevoel bij Camping Heino. Op de ruime kampeerplaatsen voelt u zich direct thuis. U verblijft in een schitterend groen landschap. De hele dag hoort u vogels fluiten. U wordt omringd door alle gemakken die een kampeervakantie zo geweldig maken. Het heerlijke genieten kan beginnen. Uniek is dat u met drie generaties het hele camping jaar door kunt genieten bij Camping Heino.

Kindvriendelijk kamperen Geniet van uw rustige vakantie in Overijssel terwijl uw kinderen genieten bij het dromenmeeleefspektakel! Hier beleven Cootje en haar vriendjes, Wapper en Hummel, de leukste avonturen. Terwijl uw kinderen/kleinkinderen een geweldige tijd beleven samen met het animatieteam, kunt u genieten van een heerlijke kop koffie. Op deze camping vindt u vele speelplekken voor kinderen. Uw kinderen of kleinkinderen kunnen zich uren vermaken in de zandbakken, de speelplekken, het zwembad of de recreatieplas. Op ieder kampeerveld is een speelplek voor de kinderen. U kunt uw kinderen/kleinkinderen in de gaten houden vanaf uw kampeerplaats. U beleeft gegarandeerd een heerlijke en rustige vakantie in Overijssel! U kunt het hele jaar door de kleinkinderen gratis meenemen op vakantie of uit logeren bij Camping Heino.

Geliefd bij senioren Buiten de schoolvakanties biedt Camping Heino rust en ruimte voor senioren. Fietsen, wandelen, genieten van de prachtige omgeving en natuur. Salland en het vechtdal ontdekken en genieten op de uitgestreke heidevelden of in de bossen van de Sallandse Heuvelrug. Én dat voor aantrekkelijke kampeertarieven op een perfecte camping met uiteraard verzorgd sanitair. Camping Heino is kleinschalig en gezellig. Het ons kent ons gevoel ervaart u hier tijdens de vakantie. U bent van harte welkom!

Contact

Adres
Schoolbosweg 10
8141PX HEINO
Telefoon
0572-391564
Online
www.campingheino.nl
E-mail