Boerderij De Kleine Wildenberg

Door diverse maatregelen vanuit de veiligheidsregio en het RIVM kan het zijn dat u deze accommodatie niet kunt bezoeken. Neem hierover contact op met de desbetreffende accommodatie.

De kleine Wildenberg is een boerderij in Diepenveen, waar je kunt logeren, ontspannen en tot jezelf kan komen. Gewoon omdat je er even uit

De kleine Wildenberg is een boerderij in Diepenveen, waar je kunt logeren, ontspannen en tot jezelf kan komen. Gewoon omdat je er even uit wil, alleen of met je gezin of om op stap te gaan in het mooie Salland.

De werkzaamheden op de boerderij worden gedaan met behulp van mensen die in onze maatschappij niet (volledig) zelfredzaam zijn. De Kleine Wildenberg is dan ook een aantal dagen per week een zorgboerderij.

Lekker slapen, buiten zijn en genieten van elkaar en de omgeving. Ervaar de gemoedelijke sfeer van boerderij "de Kleine Wildenberg" en slaap in een Pipowagen met eigen hottub of in één van de moderne comfortabele landappartementen met veel extra's. Groepen zijn welkom en kunnen overnachten in groepsruimte ‚t Pegge-Huis in combinatie met verschillende huisjes.

Accommodaties: 2-25 personen. Er is een 2 persoons, 4 persoons, 5 persoons en 8 persoonsje huisje, een pipowagen en 2 gastenkamers.

Contact

Adres
Wildenbergsweg 6
7431PW
Telefoon
0570-600794
Online
www.dekleinewildenberg.nl
E-mail