Kloostertuin Nieuw Sion

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 6 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

In Kloostertuin Nieuw Sion worden groenten en kruiden geteeld op de plek waar de monniken ruim 100 jaar in levensonderhoud hebben voorzien.

In het voorjaar van 2018 is de groentetuin bij klooster Nieuw Sion opnieuw in gebruik genomen voor de teelt van aardappelen, groenten en klein fruit.

Op bijna 4.000 m2 wordt op biologische wijze geteeld, dus zonder gebruik van kunstmest of andere chemische middelen. Mocht u als vrijwilliger willen meehelpen in de tuin, kunt u mailen naar a.kranenburg01@hetnet.nl

Wij verkopen producten uit de tuin tijdens de uren dat het klooster is opengesteld voor bezoekers (elke middag van 14.00 tot 17.00 uur).

Restaurants

Wij verkopen producten uit de tuin, tijdens de uren dat het klooster voor bezoekers is opengesteld.

Contact

Adres
Vulikerweg 6
7431 PJ Diepenveen
Online
www.nieuwsion.nl
E-mail