Bijzonder overnachten

Er is geen enkele plek in Nederland vergelijkbaar met het Sallandse landschap. Deze bijzondere locatie beleef je dus het beste tijdens een verblijf in een van de bijzondere overnachtingsadressen die deze regio rijk is. Je vindt deze unieke locaties in de hele regio, dus er is altijd wel een accommodatie die bij jou en je gezelschap past. Zo beleven jong en oud de mooiste momenten tijdens een verblijf in een luxe groepsaccommodatie vlakbij de IJssel. Wandel langs de dijken of trakteer jezelf op een bezoekje aan de ingebouwde sauna. Wil je tijdens je verblijf graag wat meer leren over de geschiedenis van Overijssel en de lokale helden die hier hebben gewoond? Boek dan een bijzondere overnachting in een van de historische panden in de regio. Zo ontdek je de lokale cultuur en kan jij leven zoals de oude inwoners van deze streek dat deden. Vanuit alle accommodaties in de regio is er genoeg te beleven. Wandel door de mooie natuur en laat je verwonderen door het veelzijdige landschap, of geniet van heerlijke maaltijden in de lokale restaurants en bistro's die Overijssel rijk is. Wat je ook boekt: bijzonder overnachten is altijd een feest in Salland.

Bijzonder overnachten

Bijzonder overnachten

Ontdek het boerenleven van dichtbij

Er is vrijwel geen bestaan dat zo rustig en ideaal lijkt als het boerenleven. Iedere dag doorbrengen in een prachtig groen landschap, lieve dieren om je heen en één zijn met de natuur. In Salland beleef je het allemaal zelf wanneer je kiest voor een van de unieke overnachtingsplekken die het boerenbestaan uitlichten. Verblijf bijvoorbeeld in een authentieke boerderij die nu is omgebouwd tot een sfeervolle groepsaccommodatie. Houd je liever van kleinschalig en ingetogen? Kies dan voor een knus huisje middenin de vele weilanden van de omgeving. Zodra jij je ogen in de ochtend opent, zie je de koeien van het Sallandse landschap al in de verte, terwijl talloze vogels zijn neergestreken op het weiland. De weidse omgeving is het perfecte uitzicht voor een warme avond voor het haardvuur. Heb je zin in een lekker vers ontbijt? Ga dan naar de kippen om je eigen eitje te verzamelen of breng een bezoekje aan de nabijgelegen groentetuin. Bijzonder overnachten in deze regio gaat dus altijd gepaard met lekker eten dat direct van het land komt. Je weet dus zeker dat je helemaal tot rust zult komen tijdens jouw verblijf in Overijssel.

Beleef de unieke lokale natuur

Ben je een echte natuurliefhebber en wil je ervaren wat de Sallandse natuur allemaal te bieden heeft? Boek dan bij een van de bijzondere overnachtingsadressen die middenin de natuur liggen. Rust, eenvoud en een prachtig uitzicht zijn hier allemaal gegarandeerd. Zo is het mogelijk om middenin Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug te verblijven, bijvoorbeeld in een warme blokhut. Hier geniet je van een prachtig uitzicht dat kilometers ver reikt, zodat jij het landschap urenlang kunt bewonderen. Ook een verblijf in een knusse boerentent bij de bosrand hoort bij de mogelijkheden. Ervaar de heerlijke geur van het bos en vul je verblijf met aangename wandelingen door de nabijgelegen natuur. Uitgestrekte weilanden met koeien maken plaats voor begroeide bosgebieden waar je hier een daar een ree voorbij zult zien komen. Uiteraard gaat een verblijf in een van deze accommodaties gepaard met de nodige luxe. Geniet van ruime slaapkamers, een knusse woonkamer om met al je geliefden te delen en leuk vermaak in sfeervolle ontspanningsruimtes. Dat maakt deze natuurlijke locaties in het Sallandse landschap de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een vakantieadres om helemaal tot rust te komen.