B&B Hotel van Egmond

B&B Hotel van Egmond is uniek en origineel!

Beleef de mooie Hanzestad Deventer en haar omgeving. Op prettige, korte, loopafstand van het mooie centrum, de betoverende IJssel en trein- & busstation bevindt zich B&B Hotel van Egmond, anno 1906. De B&B is prominent gelegen in één van de mooiste buurten van Deventer. De straat, en haar huizen, zijn gemeentelijke monumenten. Het karakteristieke torentje rijst al snel op wanneer u de Sint Jurriënstraat inslaat. De loft op de tweede etage biedt, behalve veel ruimte, alle rust en comfort voor een heerlijk, luxe verblijf. Het hele huis heeft haar traditionele uitstraling behouden. Met dank aan de familie Van Egmond, die daar gedurende 75 jaar voor gezorgd heeft. Verken Deventer en Salland, wandelend of op de fijne, bijgeleverde fietsen. En kom heerlijk tot rust, tot elkaar, tot jezelf!

Overige faciliteiten: Gebruik van twee heerlijke fietsen Vrij parkeren in de straat Koffie/thee inbegrepen Luxe, steeds weer verrassend, vers bereid ontbijt in de ochtend Vrij wifi, TV in de loft Mogelijkheid tot schoonheidsbehandeling in onze prachtige beauty room op de eerste etage

Bereikbaarheid Vanaf het Bus- & NS Station is het ca. 10 minuten lopen. Eventueel kunnen we een afspraak maken om u af te halen. Met de auto: Parkeren kunt u gratis, in de straat.

Prijs per nacht: € 98,50.