Gastenverblijf De Witte Mees

De Witte Mees is een smaakvol ingericht gastenverblijf voor 2 personen. Alle basisvoorzieningen zijn aanwezig waardoor het appartement uitermate geschikt is voor een lang weekend of een (mid)week.

Ons appartement ligt op een kruispunt van mooie wandel- en fietsroutes en dicht bij de binnenstad van Deventer (10 min. fietsen). Het is een ideale locatie voor mensen die zowel de stad Deventer als de prachtige, landelijke omgeving van de IJsselvallei en de Sallandse Heuvelrug willen verkennen.

Het appartement heeft een eigen ingang, een woonkamer met een kleine keuken, een (eenvoudige) badkamer en een open slaapzolder. De keuken is volledig uitgerust met een kleine keuken, tweepits gasstel, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. Koffie en thee is voorradig. Op de open slaapzolder staan twee eenpersoonsbedden die naar eigen keuze apart of aan elkaar gezet kunnen worden. De designbank in de woonkamer kan dienen als een slaapbank waardoor eventueel ook een verblijf van 3 personen mogelijk is. Beddengoed, leuken- en handdoeken zijn aanwezig. Er is een tv, een platenspelen en gratis wifi.

Buiten heeft u de beschikking over een ruim terras. U kunt verse kruiden plukken uit onze kruidentuin en op verzoek krijgt u verse eitjes van onze kippen (Uilebaarden). Bij het appartement is een parkeerplek voor een tot twee auto’s. het is mogelijk om twee fietsen te lenen. Als u van plan bent flinke dagtochten te fietsen adviseren wij u fietsen te huren bij een fietsenhandel in Diepenveen of Deventer. We hebben een oplaadpunt voor elektrische fietsen.