Vakantieboerderij Salland

De vakantieboerderij Salland is gelegen aan de rand van het Overijsselse plaatsje Haarle. De landelijk gelegen vakantieboerderij ligt 5 km

De vakantieboerderij Salland is gelegen aan de rand van het Overijsselse plaatsje Haarle. De landelijk gelegen vakantieboerderij ligt 5 km ten zuidwesten van Hellendoorn. De prachtige natuur van de Sallandse Heuvelrug ligt op slechts een kwartiertje lopen. Om de omgeving gemakkelijk te verkennen bieden ze ook huurfietsen aan.

De mooie kamers zijn landelijk ingericht en zijn voorzien van televisie, draadloos internet, koffie- en theefaciliteiten, terras, moderne kitchenette en een badkamer met douche en toilet. Voor het echte boerderijgevoel kiest u een appartement met comfortabele bedstee. `s Morgens wordt u verwend met een uitgebreide ontbijtmand voor uw kamerdeur. De ontbijtmand wordt gebracht op een tijdstip dat u graag wilt.

Voor een aangenaam verblijf in een schitterende omgeving zit u goed in de B & B.

De Sallandse Heuvelrug is een fraai nationaal park. Tijdens een wandeling of fietstocht door de uitgestrekte bossen en heidevelden ziet u een grote variƫteit aan flora en fauna. Als u meer wilt weten over het park gaat u naar het bezoekerscentrum bij Nijverdal. Zin in een bezoek aan een leuke stad met veel winkelmogelijkheden? Deventer en Zwolle liggen op slechts een half uurtje rijden vanaf de vakantieboerderij.

Contact

Adres
Raalterdijk 1a
7448RA Haarle
Telefoon
0548-595294
Online
www.vakantieboerderijsalland.nl
E-mail