De Huttert

Recreatiebedrijf De Huttert is hét adres voor een heerlijke vakantie. Midden in de prachtige landelijke streek Salland in Overijssel hebben (of halen!) wij alles in huis voor een uniek verblijf.

Recreatiebedrijf De Huttert is hét adres voor een heerlijke vakantie. Midden in de prachtige landelijke streek Salland in Overijssel hebben (of halen!) wij alles in huis voor een uniek verblijf. Ons bedrijf ligt aan de rand van de Sallandse Heuvelrug, een prachtig natuurgebied, nationaal park en Lemelerberg.

U kiest uw eigen ruime kampeerplek. In de weilanden om u heen ziet u paarden en koeien grazen. Het sanitairgebouw is modern en verwarmd. Heeft u liever net wat meer luxe? Kies dan voor één van onze vakantiewoningen. Ze zijn van alle gemakken voorzien. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om te overnachten in onze bed & breakfast.

Bed & breackfast

2 unieke appartementen (begane grond), 1 luxe moderne vakantiewoningen en een landelijk Bed & Breakfast (gezinskamer) met gratis Wi-Fi. Gelegen in een landelijk gebied, aan de voet van de Sallandse Heuvelrug, bij fietsknooppunten 6 - 33 en het Pieterpad.

Contact

Adres
Nieuwe Twentseweg 3
8105SE Luttenberg
Telefoon
0572-301274
Online
www.dehuttert.nl
E-mail