B&B De Hortensia

Tussen Heino en Dalfsen in het prachtige coulisselandschap van Salland vindt u Bed and Breakfast ‘de Hortensia’. Hier kunt u de rust

Tussen Heino en Dalfsen in het prachtige coulisselandschap van Salland vindt u Bed and Breakfast ‘de Hortensia’. Hier kunt u de rust van het platteland beleven. Ook zijn er vele fiets- en wandelroutes, waaronder de Sallandroute en de Knapzakroute.

Op de eerste verdieping van de sfeervolle boerderij bevinden zich de vier ruime kamers met hun eigen unieke sfeer en uitzicht. Op deze verdieping is ook voldoende ruimte om gezellig te zitten, net als in de prachtige tuin en op de terrassen. Er zijn twee badkamers en toiletten op de verdieping aanwezig.

Alle kamers zijn voorzien van een wastafel met warm en koud water, en u kunt er zelf koffie, thee of bouillon maken. Uitbreiding van een kamer tot een vierpersoonskamer is mogelijk. Op de kamer is geen tv aanwezig, er zijn wel spellen en boeken in de gemeenschappelijke ruimte en het is mogelijk gebruik te maken van draadloos internet.

Contact

Adres
Twentseweg 13
8141PP HEINO
Telefoon
0572-392665 / 06-42235352
Online
www.dehortensiaheino.nl
E-mail