Fietsknooppunten

Online routeplanner

Stippel uw route heel eenvoudig uit met de fietskaart 'Stap op in Salland'. Of plan uw route online via onze handige routemaker. Routemaker

Fietsnetwerkkaart Salland

Salland maakt fietsen makkelijk

Salland is bij uitstek hét gebied om te ontdekken met de fiets. Er kan onder andere genoten worden van de natuur, de mooie authentieke dorpen en steden en van de karakteristieke landhuizen en boerderijen. En in Salland maken we het u makkelijk om dit alles te ontdekken! We hebben namelijk een uitstekend fietsroutenetwerk met maar liefst 520 kilometer aan bewegwijzerde routes die met elkaar verbonden zijn door knooppunten. Met deze knooppunten creëert u uw ideale fietsroute. U bepaalt zelf het startpunt, de afstand en waar u langs wilt fietsen. Al deze routes en knooppunten vindt u op de Fietsnetwerkkaart Salland. Tevens zijn er op de kaart ook horecagelegenheden, bezienswaardigheden en Sallandse afstappers opgenomen voor een leuke onderbreking tijdens het fietsen van één van de routes. Op deze manier beleeft u Salland in al haar facetten.

Daarnaast worden in het Fietsnetwerk Salland drie kant-en-klare beborde themaroutes vermeld te weten Rondje Salland, Rondje Sallandse Heuvelrug en Rondje Deventer. Elk rondje heeft zijn eigen identiteit en charme. Deze fietsroutes en andere mooi fietsroutes vind je hier. De Fietsnetwerkkaart Salland is verkrijgbaar bij de Tourist info's/VVV's en in de webwinkel voor €5,95.

Veel fietsplezier!