Fietsen in Salland

Zoveel diversiteit aan landschappen binnen fietsbereik in Salland: over de 'bergen' van het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, over het platteland of langs de rivier de IJssel. Beleef deze rivier en steek tussentijds over via pontjes/fietsveren en geniet van de prachtige uiterwaarden en stap even af in de historische Hanzestad Deventer. Fietsen over het platteland, met uitzicht op boeren op de trekker, fraaie landgoederen, koeien en schapen in de wei, boerderijwinkels met streekproducten en Rustpunten onderweg voor een korte stop bij gastvrije bewoners in het buitengebied. Genieten van de uitgestrekte heidevelden met bijna 'on'-Nederlandse vergezichten en onderweg genieten van de rust van het nationaal park. Kortom: U ontdekt Salland het beste op de fiets!

Salland tips Fietsen

 1. 1

  Online fietsplanner

  Met de online fietsplanner kun je zelf een route uitstippelen langs het fietsnetwerk in Salland. Daarnaast hebben wij voor je al een aantal routes uitgestippeld. Veel fietsplezier!

 2. Fiets evenementen

  Download onze speciale fietskalender met leuke evenementen en activiteiten op het gebied van fietsen.

 3. Mountainbike netwerk

  Een middag in het bos, lekker actief, vies en moe maar voldaan thuis komen... dat kan met het Mountainbikenetwerk Salland!

Fietsen langs de IJssel

Download de gratis wandel en fiets app