Restaurant De Hazelaer

Vandaag geopend van
Vandaag 12:00 - 21:00
Adres
Knollenhaarweg 7, 7447 PP Hellendoorn

Restaurant De Hazelaer

Prachtige locatie, gelegen in het buitengebied van Hellendoorn en aan het Pieterpad. Dagelijks koffie, thee en appeltaart. Do t/m ma lunch en diner.

Geniet van pure verwennerij in een stijlvolle ambiance midden in het Sallandse landschap. U bent elke dag welkom voor koffie, thee en appeltaart. Daarnaast geniet u van donderdag t/m maandag van een verrassende lunch of een heerlijk diner. TIP: vraag ook naar de seizoens- en specialiteitenmenu's buiten de kaart.

Zakelijke en feestelijke bijeenkomsten Voor groepen tot ca. 100 personen bent u voor een barbecue, receptie, zakelijke bijeenkomst of buffet bij restaurant de Hazelaer ook aan het juiste adres. Informeer naar de Arrangementenbrochure voor een eerste indruk van de mogelijkheden. En maakt u gebruik van een van de diensten van het restaurant? Dan mag u ook vrijblijvend gebruik maken van diverse faciliteiten op het resort, zoals het zwembad en de tennisbaan.

Veelzijdige locatie Bij restaurant De Hazelaer bent u bovendien van harte welkom voor een gezellige fondue met familie en vrienden, en voor borrelen bij de open haard. Dankzij de ligging op Hof van Salland combineert u uw avond bij restaurant De Hazelaer heel eenvoudig met een of meerdere overnachtingen.

Reserveren? Uw tafel reserveert u telefonisch via telefoonnummer 0572 33 00 05 of 0572 331377, of via de website van het restaurant. Heeft u interesse in een arrangement op maat? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Graag tot ziens!