Zaal-restaurant De Remise

Adres
Schoolbosweg 10, 8141PX HEINO

Zaal-restaurant De Remise

In het authentieke dorp Heino (14km vanaf Zwolle) is zaal-restaurant “De Remise” gevestigd. Aan de rand van Heino tussen de groene

In het authentieke dorp Heino (14km vanaf Zwolle) is zaal-restaurant “De Remise” gevestigd. Aan de rand van Heino tussen de groene weide met gras en koeien. Ook zijn er mooie fietspaden te vinden, waarbij de Sallandse gezelligheid nog hoogtij viert.

De kernbegrippen die zaal-restaurant De Remise uit ademt zijn; Gastvrijheid, Gemoedelijke sfeer, Kindvriendelijk.

In het restaurant is het mogelijk om à la carte te eten of kies uit één van de verschillende menu’s. Voor de (klein) kinderen is er een speciale kinderkaart. Nieuw bij zaal-restaurant “De Remise” is het zelf maken en bakken van mini pizza’s. Maak in een mum van tijd uw eigen pizza en bak hem daarna zelf in de steenoven die voor u op tafel staat. Het mini pizza bakken is geschikt voor zowel gezinnen als groepen.

Bent u op zoek naar geschikte activiteiten? Denk eens aan fietsen, kompasoriëntatietochten, klimmen, goudzoeken, boerengolf, huifkartocht, handboogschieten of klootschieten. Gezellig actief bezig zijn met de hele groep kan bij zaal-restaurant “De Remise” in Heino zeker!

Na afloop van de festiviteiten niet meer terug naar huis rijden? U kunt bij Camping Heino, onderdeel van zaal-restaurant “De Remise” in Heino, met uw gezelschap overnachten in uw eigen caravan of chalet.