Bökkers Mölle

Vandaag geopend van
Vandaag gesloten
Adres
Rijksstraatweg 45, 8121AB Olst

Bökkers Mölle

Maalderij: 50 soorten meel van professionele topkwaliteit. Want molenaars, dat zijn die Bökkers! Bakkerij: De lekkerste vloerbroden en koeken. Puur natuur, zonder flauwekul en erg lekker! Proeverij: Genieten in de zondagsekamer van lekkers uit onze bakkerij. Iedere donderdag avond speltpizza's!

In de Bökkers Mölle bakkerij is het warm. De twee machtige Artofex dubbelarms kneders staan voluit deeg te kneden. Bakker Bastiaan is druk met verdelen, opbollen, aanpunten, opmaken en inschieten. De grote steenoven staat pontificaal in het zicht van de klanten.

Het hele pand hult zich in de fantastische geur van vers gebakken vloerbrood, als onder het oog van de klanten het brood uit de oven gehaald wordt. 100% puur, handgemaakt brood. Vers en rechtstreeks op de stenen ovenvloer gebakken, met een knapperige korst, en een romige fluweelzachte kruim. Gemaakt van in onze molen gemalen meel, en 100% pure ingrediënten. Knisperend heet brood! Nou, waar vind je dat nog?!

We verkopen ook ons hele assortiment in de winkel. Iedere dag bakken we vers ons inmiddels welbekende assortiment van de heerlijkste broden zoals Frans Desembrood, Bourgondisch Speltbrood, Zondags Wit, Frans Volkorenbrood, Spelt Desembrood. Daarnaast een keur aan kleine broodjes, Baguettes, Ciabatta en onze Ruige Bonken. Maar wat dacht je van onze gevulde broden? Appelwalnoten – rozijnen desembrood, Vijgenbrood met noten en rozijnen, Sallands Suikerbrood en onze inmiddels wereldberoemde Twentsche Krentenwegge! Ook voor de lekkerste koeken en taarten moet u in de Mölle zijn: Portugese Amandeltaart, Lekker ding, Gevulde koeken en natuurlijk Marina’s onovertroffen Worteltaart! Kom eens langs, want Bastiaan bakt telkens wel weer wat nieuws!

Koffie/thee schenkerij In Olst beschikken we over een ruim terras, en de voormalige “Zondagse Kamer’ van opa en oma kan je heerlijk zitten en fijn genieten! Wat dacht je van een broodproeverijtje, een boeren tapas, of ga je voor een lekker stuk witte chocolade cheesecake?! En iedere donderdag bakken we weer onze fantastische speltpizza’s! om mee te nemen, of om lekker bij ons onder de wieken op te eten!

DELICATESSEN Naast ons brood, ons meel en de proeverij hebben we ook een heel assortiment delicatessen, verse boerenkaas en allerlei heerlijke streekproducten! Maar ook heel veel mediterrane specialiteiten, kook –en bakgerei en seizoensgebonden producten!