Bakkerij en lunchroom van der Most | Raalte

Vandaag geopend van
Vandaag 08:00 - 17:00
Adres
Nieuwe Markt 9, 8102CG Raalte

Bakkerij en lunchroom van der Most | Raalte

Bakkerij van der Most is een brood- & banketbakkerij waar 99% van het assortiment op ambachtelijk wijze en met passie wordt vervaardigd.

Bakkerij van der Most is een brood- & banketbakkerij waar 99% van het assortiment op ambachtelijk wijze en met passie wordt vervaardigd. Het assortiment loopt uiteen van brood en banket tot aan chocolade en het verzorgen van lunches. Daarnaast zijn zij dé (enige) bakker van het streekproduct uit het Vechtdal: de Dalfser Mop. En in 2012 bekroond met de titel 'Bakker met Ster 2012'.

Er zijn vijf winkels en één bakkerij. Vanuit de bakkerij worden de winkels, in Dalfsen, Dedemsvaart, Lemelerveld, Ommen en Raalte, meerdere keren per dag beleverd met producten die vers voor u uit de oven komen. Daarbij geldt dat producten die om 06:00 uur uit de oven komen om 08:00 in de winkel liggen. Verser kan toch niet?

Workshops Bakkerij van der Most biedt een tweetal workshops aan, bonbons en taarten maken. De workshops zijn laagdrempelig en worden door professionals begeleid. Een leuke activiteit om uw vingers bij af te likken!