Kom proeven in Salland

Bakkers, brouwers, tuinders, herbergiers en chefs…. Voor oerlekkere producten en smaken bent u in Salland aan het juiste adres. Het hele jaar door zijn er verse streekproducten te proeven en te krijgen. Bezoek een van de vele boerderijwinkels of streekmarkten en proef de producten vers van het land. Ga naar binnen bij de molens die nog ambachtelijke producten leveren. Wandel door wijngaarden, neem een lekker ijsje bij de boer of pluk zelf uw appels uit de boomgaard en maak kennis met de gastvrije producenten die vol passie en trots hun verhaal vertellen.

Tips

 1. Culinaire routes

  Geniet van prachtige natuur en gastvrije Sallandse platteland, gecombineerd met enkele culinaire stops bij restaurants en boerderijwinkels.

 2. Sallandse streekproducten

  Voor oerlekkere producten en smaken bent u in Salland aan het juiste adres. Het hele jaar door zijn er verse streekproducten te proeven en te krijgen.

 3. Bezoek de boerderij winkels

  Proef het goede van het land in de Sallandse streekproducten! Bezoek een van de vele boerderijwinkels of streekmarkten en proef de producten vers van het land.

 4. Zakelijk genieten

  De regio Salland ligt ideaal gelegen om zakelijk te genieten. Er zijn vele mogelijkheden zoals vergaderruimten, teambuilding activiteiten en culinaire arrangementen.