In Salland maken we het je makkelijk om dit alles te ontdekken! We hebben namelijk een uitstekend fietsroutenetwerk met maar liefst 520 kilometer aan bewegwijzerde routes die met elkaar verbonden zijn door knooppunten. Met deze knooppunten creëert u uw ideale fietsroute. Je bepaalt zelf het startpunt, de afstand en waar je langs wilt fietsen. Al deze routes en knooppunten vindt je op de Fietsnetwerkkaart Salland. Tevens zijn er op de kaart ook horecagelegenheden, bezienswaardigheden en Sallandse afstappers opgenomen voor een leuke onderbreking tijdens het fietsen van één van de routes. Op deze manier beleef je Salland in al haar facetten.

Daarnaast worden in het Fietsnetwerk Salland drie kant-en-klare beborde themaroutes vermeld te weten Rondje Salland, Rondje Sallandse Heuvelrug en Rondje Deventer. Elk rondje heeft zijn eigen identiteit en charme. Deze fietsroutes en andere mooi fietsroutes vind je hier. De Fietsnetwerkkaart Salland is verkrijgbaar bij de Tourist info's/VVV's voor €5,95.

Download en fietsen maar

In Salland hebben we een aantal mooie fietsroutes geselecteerd die via het knooppuntensysteem of met bewegwijzerde bordjes heel eenvoudig te fietsen zijn. De routes zijn gratis te downloaden en te printen, dus geniet van onze mooiste routes!

Bekijk de routes hier

Routeplanner

Liever je eigen route plannen? Gebruik dan onze handige routeplanner.

Ga naar routeplanner