Concert Vogeleiland

26 juli - 27 september

Het Vogeleiland tegenover het station is een bijzonder stuk Deventer erfgoed, een plek met een rijke geschiedenis. Het Vogeleiland heeft al jaren een uitgebreid cultureel programma met jazz- en amateurmuziekuitvoeringen, dans- en theatervoorstellingen en andere bijzondere evenementen. Ook dit jaar staat er weer een mooi programma gepland met iedere zondagmiddag om 14:00 uur een sfeervol concert in de buitenlucht.

Het Vogeleiland werd in 1888 ontworpen door Leonard Springer als onderdeel van het Rijsterborgherpark. Het eiland herbergt allerlei verrassende en inspirerende plekken zoals de wasberengrot -oorspronkelijk een folly in Engelse landschapsstijl, en de locatie van de muziekkoepel. Daarnaast zijn er indrukwekkende bomen met wonderlijke constellaties van boomwortels, romantische stapelmuurtjes en bruggen.

Programma: 26 juli Henk Keizer 2 augustus Brotherhood 9 augustus Ebed Melech 16 augustus Combo Bossa Bela 23 augustus Senso 30 augustus Jazzy Four 6 september Improvisatietheater 13 september Acoustic Live 20 september Dagkoor Deventer & Saar en Olaf 27 september Deventer Swingorkest

Per medio augustus opent Parkcafé Mees de deuren op het Vogeleiland. Dan kan er voor of na het concert dus ook een hapje en een drankje worden genuttigd op het Vogeleiland.

Kijk voor meer informatie over de concerten op de website.

Wanneer

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Prijzen

vrije gift

Contactinformatie

Vogeleiland
Stationsstraat 2 (Rijsterborgherpark)
7411HA Deventer