The Tube - Beeldtheater in de Bergkerk

20 juli - 23 augustus

The Tube is een eenpersoons voorstelling die een echte intense en persoonlijke 1 op 1 theaterervaring biedt in zeer gecondenseerde vorm. Beeldend miniatuurtheater zonder tekst. De kijker ziet op veilige afstand van de speler poëtische visuele scènes van 2 minuten met eigen soundtrack en een verrassende wending.

TAMTAM maakte tijdens de lockdown de voorstelling The Tube. Een 1 op 1 theatervoorstelling, virussafe en geheel volgens RIVM protocol maar toch extreem live. The Tube is deze zomer 21 dagen te zien in de Bergkerk in Deventer.

Internationaal TAMTAM objektentheater reist al meer dan 40 jaar over de wereld (inmiddels 34 landen) met voorstellingen die een cross-over zijn tussen theater, beeldende kunst, muziek en vaak video. Alle internationale tournees voor de komende tijd*) werden afgezegd, maar het gezelschap zat niet bij de pakken neer en ontwikkelde dit project. The Tube is TAMTAM’s reactie op alle onmogelijkheden van theater op dit moment. Ze zagen de beperkingen juist als een uitdaging. Het resultaat is deze ‘theatermachine’ die de kijker even meeneemt naar een andere wereld.

Wanneer

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Prijzen

€ 2,- p.p. (contactloos betalen mogelijk)

Contactinformatie

Bergkerk
Bergkerkplein 1