De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Ronde van Battum ( Kaartverkoop online, max 100 pers.)

Zien wij je binnenkort in Bathmen?

U kunt deze zomer deelnemen aan een fietstocht in Bathmen en wel op deze zondag . De fietstochten starten allemaal bij het Cultuurhuus Braakhekke. De afstand van deze route is ongeveer 33 km. INSCHRIJVEN IS VERPLICHT en dit kan via www.cultuurhuusbraakhekke.nl of bij het Infopunt.

U kunt starten tussen op verschillende tijdstippen. Dit geeft u bij inschrijving ( is nu gestart) al aan. U schrijft in voor een bepaalde datum en vol is vol, want er kunnen een maximaal 100 fietsers per keer meedoen. De kosten bedragen € 12,50 per persoon en hiervoor krijgt u onderweg een paar drankjes en hapjes en u betaalt bij inschrijving. Bij inschrijving ontvang je een voucher. Deze lever je in bij Het Cultuurhuus Braakhekke op dag van de fietstocht. Dan krijg je de route met daaraan gekoppeld de consumptiebonnen.

De drankjes en hapjes worden gekocht bij lokale Bathmense ondernemers en voor het vermaak hebben wij contact gezocht met Bathmense verenigingen, artiesten en kunstenaars. De routes eindigen op De Brink in Bathmen.

Dus voorzichtig zeggen wij: in Battum is altijd wat te doen! Inschrijven kan tot de zaterdag voorafgaand tot 13.00 uur