De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Kunstroute Heino 2020, 6 en 7 juni

Kunstenaars uit Heino en omgeving openen hun deuren voor kunstliefhebbers op 6 en 7 juni 2020! Twee dagen lang genieten van allerlei verschillende kunstvormen gemaakt door zowel professionele- als (amateur)kunstenaars.

KUNSTROUTE HEINO 2020

Kunst kijken bij creatief Heino, dit mag U niet missen! Vele kunstenaars uit Heino en omgeving openen hun deuren voor kunstliefhebbers op 6 en 7 juni 2020! Twee dagen lang genieten van allerlei verschillende kunstvormen gemaakt door zowel professionele- als (amateur)kunstenaars. Zij laten op verschillende locaties hun werk zien, in hun eigen atelier/werkruimte of tijdens de Kunstroute Heino op een bijzondere locatie. De Kunstroute Heino kunt u per fiets of auto doen, de gratis glossy route kunt u afhalen bij Het Dorpshuus in Heino, Marktstraat 7 in Heino. Voor meer informatie kunt u kijken op: www.dorpshuusheino.nl U kunt ons natuurlijk ook volgen op facebook: Kunstroute Heino

Kunstroute Heino, 6 en 7 juni 11.00 uur – 17.00 uur