De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Deventer Boekenmarkt

Deventer Boekenmarkt, de Grootste van Europa

Op zondag 2 augustus 2020 vindt in de boeken- en Hanzestad Deventer de 32e editie plaats van de Deventer Boekenmarkt. In totaal zijn 878 kramen gevuld met vele duizenden boeken: ruim 6 kilometer markt met deelname van gerenommeerde boekhandelaren en antiquariaten uit heel Neder­land. De markt begint om 9.30 uur, maar al om 7.00 uur zijn er de eerste bezoekers.

Locaties: Deventer IJsselkade en binnenstad: Brink, Zandpoort, Polstraat, Melksterstraat, Grote Kerkhof, Nieuwe Markt, Vispoort, Welle, Onder de Linden en Kapjeswelle. Bezoekersaantal: ca. 125.000 personen

Om bezoekers wegwijs te maken in het grote aanbod verschijnt het Deventer Boekenmarktboekje. Hierin is een overzicht te vinden van alle deelnemers, plattegronden en specialisaties. Het handzame boekje is vanaf half juli voor € 2,- verkrijgbaar bij o.a. VVV Deventer te Brink 89 (Penninckshuis) en tijdens de Boekenmarkt bij de de informatiekramen bij alle toegangen tot de Boekenmarkt.

Publieksinformatie: VVV Deventer Brink 89 (Penninckshuis) Tel. 0570 710 120 www.deventer.info