De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Modeshow Voorjaar/zomer GEANNULEERD

Het nieuwe modeseizoen staat voor de deur! En wat zou een nieuw seizoen zijn zonder een nieuwe garderobe?

Om je alvast te voorzien van de nodige voorjaarskriebels en een kijkje te geven in de trends en collecties voor aankomend seizoen staat deze zaterdag in het teken van dé modeshows in het centrum van Nijverdal. Maar liefst drie keer wordt komende zaterdag een modeshow gehouden. Je kan dus een heleboel inspiratie opdoen voor het komende seizoen!

De shows zijn om 13.30, 14.30 en 15.30 uur op het Henri Dunantplein. Ook een deel van de Grotestraat wordt gebruikt voor de catwalk. Tussendoor is er leuk entertainment en genoeg tijd om meteen de winkels in te duiken om je favoriete items te scoren! De show kent een zeer groot aantal deelnemende modebedrijven met een grote diversiteit aan stijlen en merken. Voor jong tot oud en van klassiek tot trendy zal geshowd worden. En daarnaast zijn de laatste trends op het gebied van sportmode en schoenen te zien

Tijdstippen shows
13:30-14:30-15:30