De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Stoer met Steen en Leer

In de voorjaarsvakantie, op donderdag 27 februari, vinden er in en rond Natuurmuseum Holterberg tegelijkertijd verschillend activiteiten plaats.

Stenoloog Willem Zuethoff komt vertellen over natuurstenen. Heb je zelf een mooie steen gevonden neem die dan mee om te laten determineren. Soms zitten er in stenen fossielen of mineralen opgesloten, ook daar kan Zuethoff u alles over vertellen.

Kunstenares Margot Hagel, Wapiti design, geeft een workshop sieraden maken van leer. Een heel leuke bezigheid voor jong en oud om onder begeleiding armbandjes en buidels maken. Reserveren is niet nodig.

Verder kunnen kids in het museum of in het Bos van Daantje Das een spannende speurtocht maken. Voor de allerkleinsten is er het Groote Kikkerpad. Genoeg te doen dus op de Holterberg.