De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Jeffrey Kleine Koerkamp & Henk Overdijk WORDT VERPLAATST

try-outen

De beide heren kennen elkaar via het Groninger studenten cabaret festival.

De maatregelen van de ministeries en het RIVM om alle activiteiten te cancelen, nemen wij in acht. Daarom zijn wij gesloten.

Gezien de uitzonderlijke situatie kunnen wij kaartkopers en andere bezoekers pas in een later stadium informeren over de afwikkeling. Wij kijken allereerst naar de mogelijkheden de voorstellingen naar een latere datum te verplaatsen. Het al gekochte ticket blijft daarvoor dan geldig.

Wij informeren alle kaartkopers per e-mail over de verdere afwikkeling. Vanwege omvang van de maatregelen, verwachten wij per telefoon slecht bereikbaar zijn. Wij vragen begrip voor deze situatie.

Waar Jeffrey de halve finale bereikte ging Henk er met de hoofdprijs vandoor. Ze zijn druk aan het sleutelen aan hun eigen programma en dat betekend dat ze op zaterdag 28 maart beide een try-out van 30/40 minuten laten zien. Dubbel genieten dus!

Zorg dat je erbij bent!