PJB Boeldag Bathmen AFGELAST

17 oktober

Rommelmarkt
De rommelmarkt begint om 10.00 uur. Ook kunnen vanaf 10.00 uur de veilingstukken bezichtigd worden. Tijdens de rommelmarkt is er weer van alles te koop zoals kleine huishoudelijke artikelen, boeken, speelgoed, meubelen, elektra, gereedschappen enzovoort.

Veiling
De veiling begint ’s middags om 13.00 uur. Onder toezicht van notariskantoor Smalbraak uit Deventer zal afslager Gerrit Grotenhuis alle artikelen aan de man/vrouw proberen te brengen.

Zaterdag 17 oktober 2020 is het weer zover, de jaarlijkse landelijk bekende P.J.B. Boeldag Bathmen !

Ook dit jaar komt de opbrengst weer ten goede aan de verschillende verenigingen in Bathmen.

Rommelmarkt De rommelmarkt begint om 10.00 uur. Ook kunnen vanaf 10.00 uur de veilingstukken bezichtigd worden. Tijdens de rommelmarkt is er weer van alles te koop zoals kleine huishoudelijke artikelen, boeken, speelgoed, meubelen, elektra, gereedschappen enzovoort. De afdeling Bathmen van de Nederlandse Bond van Plattelands Vrouwen van Nu gaat weer de overheerlijke oliebollen bakken en verkopen.

Veiling De veiling begint ’s middags om 13.00 uur. Onder toezicht van notariskantoor Smalbraak uit Deventer zal afslager Gerrit Grotenhuis alle artikelen aan de man/vrouw proberen te brengen.

Manege t’ Ruiterkamp

Koekendijk 20 Bathmen

Meer info : www.pjbbathmen.nl

Wanneer

-

Contactinformatie

Manege t.Ruiterkamp
Koekendijk 20
Bathmen