De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zijn publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Muziek Totaal Lente-editie

De 61e editie van Muziek Totaal. De maart-editie van dit muzikale festival luidt de lente in. Ruim 20 bands presenteren zich over twee dagen in de Deventer horeca. Er zijn diverse muziekstijlen vertegenwoordigd, zoals pop, rock, blues en soul.

Deventer Muziek Totaal is al meer dan 40 jaar een begrip in Deventer en omstreken en altijd goed voor een feestje in de Deventer binnenstad. Deventer Muziek Totaal kent 4 edities per jaar: Muziek Totaal Lente-editie eind maart, Muziek Totaal Koningsnacht op 26 april, Muziek Totaal Herfst-editie in oktober en de Muziek Totaal Bluesnight eind november.

Programma volgt.