De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Winterfair

Praise the Lord

Op zaterdag 9 november houdt Praise the Lord Notter haar jaarlijkse Winterfair.

De winterfair is een gezellige dag met onder andere een rommelmarkt, speelgoedverkoop, tweedehands boeken, kaarten, heerlijke warme en koude lekkernijen waaronder oliebollen en Rijssense hartjes en diverse andere kramen. Daarnaast zal het bekende advertentiespel met vele prijzen niet ontbreken. Speciaal voor de kinderen is er een grabbeljurk en een ronde in het advertentiespel.

Opbrengst
Praise the Lord gebruikt de opbrengst van de winterfair voor de concerten op 15 november 2019 in kerkelijk centrum de Ark in Rijssen en op 13 december 2019 in de VEG, Grotestraat 68 in Nijverdal. U bent op beide concerten van harte welkom!

Welkom
Praise the Lord ziet u graag op zaterdag 9 november tussen 8.30 - 13.00 uur in Eltheto-Reling aan de Karel Doormanstraat in Rijssen voor de jaarlijkse Winterfair.