De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Koffieconcert KSW

17 november heet Muziekvereniging KSW u weer van harte welkom bij haar tweede koffieconcert van dit seizoen.

Vocal Time uit Hellendoorn e.o. is te gast deze keer. Een vocaal ensemble, bestaande uit 8 muzikale enthousiastelingen die een gezamenlijke passie delen.

Het repertoire bestaat uit sfeervolle, meest vierstemmige arrangementen van bekende nummers uit de laatste 40 jaar van de popgeschiedenis. De 8 stemmen vormen, samen met de veelal eigen gemaakte muziek, de basis voor een kleurrijk en harmonieus geheel.

Vocal Time heeft in korte tijd een eigen herkenbare sound weten te creëren, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige versterking. De groep heeft de afgelopen twee jaar een sfeervol kerstrepertoire weten op te bouwen. Veelal wordt er binnen maar ook buiten de gemeente Hellendoorn opgetreden in de zgn. “Dickenskleding”. Op 7 december is de groep dan ook te zien op de Kerstmarkt in de sfeervolle oude binnenstad van Deventer. 17 november dus te horen en te zien in d’Oale Bleeke, P.C. Stamstraat 19/hoek Wilhelminastraat. We beginnen om half 12, de koffie staat klaar vanaf 11 uur. Van harte welkom! Gratis entree.