De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

VBO Winterfair

12de editie

#BATHMEN Op zondag 17 november zal de VBO-Winterfair worden gehouden. Na het overweldigende succes van 2 jaar geleden (maar liefst 80 kramen en meer dan 3000 bezoekers) zal dit jaar de 12de editie van de Winterfair plaatsvinden in en rondom Manege ’t Ruiterkamp plaatsvinden. Er zijn nog kramen beschikbaar.

Bent u enthousiast en wilt op de Winterfair staan, schroom niet en mail of bel met Camilla Klein Nagelvoort (06-55113772) en zij kan u precies vertellen wat de kosten en mogelijkheden zijn. De VBO ziet uw opgave dan ook met belangstelling tegemoet. Graag ontvangen wij uw aanmelding voor 23 september per e-mail (camilla@bathmensekrant.nl), waarbij men graag wil weten wat uw activiteit wordt op de Winterfair en hoeveel kramen c.q. ruimte u nodig heeft (afmeting kraam: 4 meter lang en 1 meter breed). Zoals altijd is er stroom voor iedere kraam.