De Smaak van Deventer

31 oktober - 3 nov 2019

Van donderdag 31 oktober tot en met zondag 3 november vindt De Smaak van Deventer plaats in de Lebuinuskerk. Bekende restaurateurs uit Deventer en van iets daarbuiten zullen zich vier dagen van hun beste culinaire kant laten zien. Maak kennis met verrassende culinaire gerechten van de vertrouwde restaurants, daarnaast zijn er ook een aantal nieuwe restaurants die zich aan u presenteren. Deelnemers: Restaurant Huis Vermeer - Café Cuisine St. Maxime – Marlin - Boode in Bathmen - Postillion Deventer - De Keizerskroon - Central Kitchen - Bij Jansen&Jansen - Het IJsselhotel - Talamini. Kom je ook proeven?

Op de website www.desmaakvandeventer.nl is meer informatie te vinden en uiteraard wordt u via Facebook en Instagram op de hoogte gehouden van het programma. Want het culinair genieten wordt ondersteund door sfeervol en passend entertainment. Het wordt zeker weer een onvergetelijk culinair evenement op deze bijzondere locatie waar het weer geen invloed heeft.

Wederoprichting Stichting de Smaak van Deventer. Vanuit meerdere Deventer restaurants was er na de succesvolle eerdere edities van De Smaak van Deventer sterk de behoefte aan een culinair evenement. De grondleggers van De Smaak hadden echter aangegeven het evenement niet meer te kunnen organiseren, vanwege succesvolle andere werkzaamheden. Evenementenorganisatoren Paul Wensink en Robert Willemsen zijn daarop benaderd door een aantal restaurateurs en hen gevraagd kansen te zien de formule voort te zetten. Paul en Robert zagen dat wel zitten en hebben nog een aantal mensen/partijen die eerder aan de Smaak hebben meegewerkt weten te enthousiasmeren zich aan het evenement te verbinden. Inmiddels is de nieuwe werkgroep samengesteld en zijn naast Paul en Robert, Ilona van Rhee voor personeelszaken, Jelmer Clemenkowff vanuit marketingbureau Ongewoon voor de marketing en Job Nederlof, één van de grondleggers volop doende met de voorbereidingen. De werkgroep is op zoek gegaan naar een nieuw stichtingsbestuur. Trots dat het is gelukt een krachtig bestuur samen te stellen dat bestaat uit voorzitter Bart Voortman, Ingrid Spijkerman-Halfwerk van Print.com als secretaris en Wim Nijhof van TweeDee als penningmeester.

Wanneer

-
-
-

Prijzen

gratis, munten kosten €2,65. Alle restaurateurs serveren 3 gerechten ter waarde van 1, 2 en 3 munten.

Contactinformatie

Grote of Lebuinuskerk
Grote Kerkhof 38