De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zijn publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Jeangu Macrooy GEANNULEERD

Jeangu Macrooy. We zetten het nog even voor u op een rijtje. Lowlands, North Sea Jazz, Noorderslag. Maar ook DWDD en vele andere televisieprogramma’s waar deze muzikale duizendpoot in verscheen.

Jeangu is pas 26, maar klinkt nu al als een oude soulveteraan.

Hij gaat in 2020 voor het eerst de theaters in en reken maar dat de kaartjes over de toonbank vliegen. Hij zorgt ervoor dat zijn verhaal in de theaters gedragen zal worden door zijn muziek, die hij samen met zijn band ten gehore zal brengen. Met zijn warme, meeslepende stem haalt hij je over de streep. Echt, je mond valt open van verbazing als dit pareltje onder de singer-songwriters zijn repertoire voor het voetlicht brengt.