De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Inloopuur neurostimulatie

Op donderdag 26 september organiseert de Patiëntenvereniging Voor Neuromodulatie samen met het Deventer Ziekenhuis een inloopuur in het Deventer Ziekenhuis. Het thema is neurostimulatie bij chronische pijn en bij blaas- en/of darmproblemen. Tijdens het inloopspreekuur zijn 2 ervaringsdeskundigen van de patiëntenvereniging aanwezig. De ervaringsdeskundigen putten met betrekking tot neurostimulatie uit eigen ervaring en die van lotgenoten. Zij kunnen u informeren over deze nog relatief onbekende behandelmethode.

Tijdens het inloopspreekuur zijn 2 ervaringsdeskundigen van de patiëntenvereniging aanwezig. De ervaringsdeskundigen putten met betrekking tot neurostimulatie uit eigen ervaring en die van lotgenoten. Zij kunnen u informeren over deze nog relatief onbekende behandelmethode. Het inloopuur is van 10:00 – 12:00 uur. U kunt op elk moment binnen lopen. Iedereen is van harte welkom. U vindt ons op route 250 in het Deventer Ziekenhuis. Voor meer informatie kunnen u zich richten tot het secretariaat van de PVVN via 088-7306800 of via www.pvvn.nl.