Smaak van Deventer

31 oktober - 3 nov 2019

De restaurateurs van de Smaak van Deventer laten zich vier dagen lang van hun beste culinaire kant zien. Er worden laagdrempelige gerechten bereid en geserveerd, maar er zal ook een meer exclusief aanbod zijn. De prijzen van de gerechten zijn betaalbaar, waardoor u als bezoeker overal kunt aanschuiven en proeven van al het heerlijks dat wordt bereid.

De Smaak van Deventer is hét meerdaags culinaire evenement van Deventer waar de beste restaurateurs, traiteurs, wijnspecialisten en smaakmakers uit Deventer en omgeving alles uit de kast halen om hun kwaliteit te tonen.

Op donderdag 31 oktober start de vijfde editie van De Smaak van Deventer met een feestelijke openingsavond speciaal voor sponsoren en zakelijk Deventer en omgeving. Deze avond begint om 17.00 uur en eindigt om 23.00 uur. Op deze avond is een toegangskaart verplicht. Meer informatie over deze relatieavond en ticketverkoop kunt u vinden op www.desmaakvandeventer.nl. Op de overige dagen is de Smaak van Deventer vrij toegankelijk.

Wanneer

-
-
-
-

Contactinformatie

De Lebuïnuskerk
Grote Kerkhof 38
7411 KV Deventer