De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Wandelen voor de Voedselbank

Afstanden: 5, 10, 20 en 30 kilometer.

Bos- en heuveltocht door de mooie en afwisselende natuur rondom Rijssen.

Op 28 september organiseert de Rotary Club Rijssen Regge Regio in samenwerking met de Atletiek Vereniging Rijssen een bos- en heuveltocht door de mooie en afwisselende natuur rondom Rijssen met afstanden van 5, 10, 20 en 30 km. Het startpunt is bij het parkgebouw aan de Oosterhofweg 49, 7461BT Rijssen. De starttijd is van 8:00 tot 12 uur. Startbureau sluit om 16.00 uur.

De routebeschrijvingen zijn verkrijgbaar op de startlocatie. De routes zijn voorzien van rustpunten bij het cultuurhuis in Ypelo en de Elsgraven. Het inschrijfgeld is € 4,50 p.p. (KWBN-leden € 3,50 p.p.) inclusief een traktatie.

De opbrengst is dit jaar bestemd voor de stichting voedselbank Rijssen. Iedereen is van harte welkom. Honden zijn toegestaan mits aangelijnd.