De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Rommelmarkt "De ColmMarkt"

Rommelmarkt en meer

Je bent van harte welkom op de jaarlijkse rommelmarkt "De ColmMarkt"! Een dag met veel activiteiten, van rommelmarkt tot loterij, horeca en springkussen. Voor jong en oud!!

Zaterdag 14 september is er de jaarlijkse ColmMarkt op het het terrein van de Ichtuskerk aan de Holterweg 106 te Deventer (Colmschate). Een dag van “ontmoeting”, gezelligheid en ontspanning. Iedereen is welkom!

Ook dit jaar vinden alle activiteiten buiten plaats, rondom de kerk. Het geheel wordt aangekleed met tientallen kraampjes, partytenten, zitjes en statafels. We hopen natuurlijk op mooi en droog weer!

Wat kunt u zo al verwachten?  Verkoop van 2e hands spullen: boeken, speelgoed, gereedschap, tuinspullen, potten en pannen, klokken, servies, bestek, kleine meubels, fietsen en nog veel meer!  Een loterij, met 3 leuke prijzen.  Rad van Avontuur: met mooie prijsjes voor jong en oud.  Oogstmarkt met diverse oogstproducten zoals eigengemaakte jams, moes, chutneys, koekjes, taarten, cakes , aardappelen, pompoenen, kalebassen etc.  Op het voorterrein een kinderhoek met 2e hands speelgoed, schminken, knikkers raden, grabbelton, korfbal, pannenkoeken.  Catering: broodjes hamburger, appeltaarten, cake, pannenkoeken, drinken en bij mooi weer ijs.  Levende muziek.

Die dag kunnen er nog loten worden gekocht met als hoofdprijs een hotelovernachting met ontbijt voor 2 personen! Trekking loten om ca. 14.30 uur. De ColmMarkt op zaterdag 14 september start om 10.00 uur en eindigt rond 16.00 uur.