De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Arie en Silvester

Wie?!

De mannen die jaren werden gevreesd door het gegoede cabaret zijn terug van weggeweest. Wie? Arie en Silvester! In deze ‘BEST OF’ show komen Arie en Silvester nog eenmaal op. Ook in Holten.

Alle onvergetelijke acts zijn afgestoft, voorzien van een nieuw jasje en worden werkelijk keihard door je strot geduwd! De twee heren gaan zo’n beetje als vanouds te keer. ‘Inhoud’ wordt vakkundig platgestampt, ‘theaterwetten’ met vuile voeten betreden en ‘nuance’ ongenadig de grond in getrapt. Alsof het nooit anders is geweest. Kortom: Oude wijn door oude zakken. Volgens de cabaretiers heeft het duo nu, tien jaar later, meer dan ooit een functie: „Dit land is volkomen aan het ‘verpreutsen’. Je mag niks meer, kunt niks meer zeggen. Nou, wij wel. De show begint niet voor niets met een dikke disclaimer.” Arie en Silvester zorgden met deze theatershow al eerder voor uitverkochte zalen in onder meer Den Haag, Den Bosch, Hoogeveen en Antwerpen.