De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Helderse MTB Tocht

Zondag 11 augustus 2019 is het zover! De Tourbuffels organiseren dan voor de eerste keer een nieuwe tocht;de Helderse MTB Tocht (powered by SVDO Tourbuffels), dit als kleine voorloper op MountainbikeMania 2019 op zaterdag 11 oktober 2019.

Wat kun je verwachten?

Dit jaar organiseren wij heel iets anders dan jullie gewend waren in de zomervakantie, geen Afvalrace of Crazy Sunday die op de evenementenweide georganiseerd werden maar een mooie uitdagende MTB tocht waarbij wij onbekende stukken parcours zullen rijden die later in het jaar met MountainbikeMania ook gereden worden.

Start is bij de hooiberg aan de Hofmanstraat tussen 11.00 en 11.30 uur. Aantal kilometers 15 km en 35 km.
Kinderen tot 1.40 cm en mensen boven de 140 kg doen gratis mee. Deelname € 5,00 ,NTFU leden € 4,00 euro.

Nieuw dit jaar is dat er een heus wieler/mtb pop-upcafé is bij de feesttent waar men vanaf 12.00 uur van harte welkom is om onder het genot van een biertje nog na te praten over de geweldige tocht voordat men in de middag door kan naar het Helders Bierfees.

Hofmansweide Hellendoorn Aanvang 11.00 uur