De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Bruisende kerk in Nijverdal

Op zondag 8 september, om 9.30 uur, is er Bruisende Kerk in Nijverdal. Wij vieren dan de Oecumenische dienst in samenwerking met alle kerken. Het thema dit jaar is: Samen is veel leuker!

Het belooft een prachtige gezinsdienst te worden met medewerking van Pastor Gerard Legtenberg, Ds. Robbert Jan Perk, Gospelkoor Shine en Christelijke Muziekvereniging Advendo.

Op diverse scholen hebben de kinderen het nummer ‘Samen is veel leuker!’ aangeleerd gekregen. Dit zullen ze tijdens de dienst samen met Shine gaan zingen. Daarnaast is er voor jonge kinderen een kleurplaat/woordzoeker aanwezig.

De dienst zal gehouden worden in de feesttent op het Marktplein en begint om 9.30 uur. Inloop is vanaf 9.00 uur. Na afloop is er volop ruimte om na te praten onder het genot van een kop koffie, limonade en lekkere krentenwegge.