De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Boekenmarktconcert 1 - Lebuinuskerk

Tijdens de Deventer Boekenmarkt op 4 augustus aanstaande vindt in de Lebuinuskerk het inmiddels zeer bekende boekenmarktconcert plaats.

Tijdens de Deventer Boekenmarkt op 4 augustus aanstaande vindt in de Lebuinuskerk het inmiddels zeer bekende boekenmarktconcert plaats. Al jaren vinden bezoekers van de boekenmarkt na de drukte hun ontspanning tijdens een toegankelijk maar hoogwaardig concert in de beroemde Lebuinuskerk. Dit jaar zal Jan Kleinbussink op orgel u een onvergetelijke afsluiting van de boekenmarkt bezorgen. Op het zeer gevarieerde programma staan werken van Nivers, Krebs, Bach, Kee, Händel, Messiaen, Boëly en Widor.

Het concert kent twee delen welke beginnen om respectievelijk 13:30 en 15:30 uur. De toegang is gratis. Dit concert wordt georganiseerd door Stichting Lebuinusconcerten.

Meer informatie vindt u op www.lebuinuskerk.nl